Welkom op de site van Sylvis, oftewel Sylvia Cieremans. 

Natuurmens met passie om te creëren. In het verleden met groepen kinderen, volwassenen en mensen met een verstandelijk beperking gewerkt als begeleider en/ of docent. Vele creatieve cursussen verzorgd met leem en klei.

De hang om zelf meer te creëren werd door de jaren heen steeds groter. De ‘back-to-my-roots-reis’ naar Suriname in 2017 was een omslagpunt. Fe wens om energetische informatie in de vorm van Heilige Geometrie door te geven via tekeningen, leemschilderijen, digitaal & kleiwerk was helder geworden; de keus was snel gemaakt. Sinds 2020 werkt ze ook in opdracht.

"Wanneer de kijker alleen met fysieke ogen naar het werk kijkt, ziet diegene de details en verfijning. Maar er zijn meerdere dimensies te beleven aan dit werk. De uitstraling van het werk kan aanvoelen als een ‘aanraking’ en herinneringen naar boven halen. Wanneer de kijker zich met zijn of haar hele wezen verbindt met dit werk, is het mogelijk om een download van energetische informatie te ervaren." (Samenvatting uit meerdere recensies)

Foto: M.L. van Hulst