De workshop 'Spelen met Geometrie' is een verkenning in de wereld van de vijf platonische lichamen; kubus, tetraëder, octaëder, icosaëder en dodecaëder. Deze vormen zijn terug te vinden in de 'Flower of Life' en vormen de bouwstenen van alle materie om ons heen, Ben je nieuwsgierig naar deze bouwstenen en lijkt het je leuk om te tekenen, te onderzoeken en te ontdekken op speelse wijze?

Door middel van lichaamsoefeningen en observeren in de natuur en een creatieve tekenenopdracht zorgen we er voor dat beide hersenhelften met elkaar communiceren en je zo ontvankelijk bent voor nieuwe inzichten en ervaringen. Daarna gaan we met passer en liniaal aan de slag en kun je je eigen creativiteit gebruiken om naar eigen inzicht een geometrische tekening te maken met kleurpotlood en/ of pastelkrijt.

Spreekt dit je aan?

Stuur me gerust een email via email of telefoon 06-12832209

De workshop vindt plaats in kleine groepjes in m'n huiskamer-atelier aan een grote tafel in Warnsveld (Gelderland).

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 45,00

N.B. Als je samen komt of met z'n drieën, plannen we meteen een datum. Indien je je alleen opgeeft, kom je op de wachtlijst en zodra er twee of meer meer mensen belangstelling hebben, bepalen we gezamelijk een datum.