Je bent van Harte Welkom in 'huiskamergalerie Lemuria' voor een individueel Frequentiebad.

Je mag komen zoals je bent, met alles wat er is. Er is volledig vertrouwen aanwezig dat je precies dat ervaart wat passend is.

De naam 'Frequentiebad' is gekozen aangezien de trillingsfrequenties van de aanwezige Geometrische tekeningen, leemschilderijen en beelden van klei aanvoelen als een energetische omhulling, 'een soort bad'. Daarnaast worden, indien gewenst, de Kristallen Klankschaal met hartsfrequentie, diverse instrumenten en stem ingezet door mij. In het moment voelen we wat kloppend is en je bepaalt zelf hoe je wilt ontvangen: liggend, zittend, bewegend en/ of je eventueel wilt meeklinken.

In hogere frequenties 'baden' geeft een gevoel van:

Onvoorwaardelijke Liefde

Balans

Ontspanning

Vrede

Vertrouwen


Praktisch:

Aanmelden: Maak een afspraak via een email
Bijdrage: € 69,00


Reviews:

  • "Sylvia is een bezielde creator met een vermogen om afgestemd te creëren zonder tussenkomst van haar eigen persoon. Haar zijns-kwaliteit is enorm krachtig en liefdevol. In al haar werken is een unieke hoge trilling voelbaar met een magische doorwerking. In haar ruimte ga je voorbij tijd en ruimte waardoor het ondenkbare kan gebeuren!"

Judith, relatiecoach, vialiefdecoaching.nl

  • Twee dagen na een frequentieband ontving ik deze reactie: "Ben nog steeds zacht en soepel. Heb geen koorts gekregen, maar wel veel rust".

Christa 

  • "Bij binnenkomst tijdens 'de Geluksroute', was ik de eerste. Ik had nog nauwelijks naar het werk gekeken of ik barstte in huilen uit. De tranen spoten als het ware uit mijn ogen. Ervoer ik geluk - ervoer ik verdriet? Nee, zo kan ik het niet omschrijven, eerder herkenning. Wat een cadeau om dit te mogen meemaken. Sylvia heeft ruim drie jaar aan o.a. dit prachtige werkstuk gewerkt en ik raad dan ook iedereen aan om bij haar deze mystieke ervaring aan te gaan. En om haar krachtige werkstukken, gecreëerd in harmonische frequenties, te gaan bewonderen. Zeer de moeite waard om je in mee te laten voeren!"

Els